SNF

 

Adres

Wit vrijstaand 300
Moleneind 8 | 9203 ZP | Drachten
Tel: 0512 52 62 75
Mail

 
Openingstijden:
Maandag 10.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten

Kerstactie

Kerstprijzen 2019 aangepast

actief2017

Anne Bekkema laat de ontwikkelingen in de fotografie zien, van analoog naar digitaal. (Foto: Klaas Rozema)

Naam: Anne Bekkema

Leeftijd: 62
Woonplaats: Drachten
Gezinssamenstelling: Getrouwd met Anja, twee zonen: William en Sander
Functie binnen het bedrijf: Samen met Anja eigenaar

Wat zijn de belangrijkste activiteiten van Fotoshop Bekkema?

Onze belangrijkste activiteit is het afdrukken van de meest gangbare formaten foto's tot 20 x 30 centimeter. Afhankelijk van het aantal af te drukken foto's kan de klant hier gewoon op wachten. Grotere foto's tot maar liefst 80 x 120 centimeter of foto's van een foto-rolletje liggen binnen een paar dagen klaar. Daarnaast doen wij aan studio-fotografie, hebben wij een borduurstudio, een pasfotoservice en een grote collectie fotolijsten, fotoalbums en fotofun-producten zoals T-shirts, tegels en mokken. Ook digitaliseren wij oud video- en smalfilmmateriaal.

Waar bent u het meest trots op?

Het lijkt een cliché, maar trots ben ik op de kinderen en natuurlijk op Anja, wij runnen al 17 jaar samen dit bedrijf. Daarnaast ben ik trots op onze vaste medewerkster Irene, zij hoort er beslist bij.

Waarin onderscheidt u zich?

Wij zijn 100 % 'stand alone', dus niet aangesloten bij een organisatie. Onze slogan is: 'Wij accepteren geen ontevreden klanten.' Tot nu toe slagen wij daar ruimschoots in met kwaliteit en service. Als een klant ontevreden is, dan moet hij of zij dit aangeven, dan zorgen wij voor een oplossing die de klant tevreden maakt.

Wat is uw grootste uitdaging en wat is uw grootste kans?

Nu wij 'de laatste der Mohikanen' in Drachten en verre omgeving op fotogebied zijn, is dat op zich al een kans, maar 'je best blijven doen voor je klanten' is toch onze hoofddoelstelling.

Wat is uw toekomstvisie? Waar staat uw bedrijf over 5 jaar?

Ik heb geen glazen bol, maar weet wel dat de technische ontwikkelingen doorgaan, vooral in dit vak met alle digitale mogelijkheden. Dit vergt steeds weer investeringen om bij te blijven. Over vijf jaar hoop ik dat Fotoshop Bekkema met dezelfde mensen nog bestaat, als gezondheid en klandizie dit toestaan.

Wat wilt u ondernemers uit de regio meegeven?

Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Ook een cliché, maar wel onze allergrootste kracht.